Gebruikersvoorwaarden.

Circulogic.nl wordt vertegenwoordigd door Sander Lubberhuizen. Door het gebruik van deze website, ook als niet-geregistreerde gebruiker, ga je akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid. Alle inhoud op deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. We geven geen garantie voor de juistheid of volledigheid van enige informatie op deze website of gevonden door het volgen van een link op deze website. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen in deze informatie, noch voor de beschikbaarheid van deze informatie.

AUTEURSRECHTEN

Als je informatie van onze site op jouw website wilt zetten, bijvoorbeeld door te linken naar een artikel, zorg er dan voor dat onze (blog)naam zichtbaar is, inclusief een link naar onze website. Neem vooraf contact met ons op als je printmedia gebruikt of meer dan één artikel wilt gebruiken. Het kopiëren van de tekst, zelfs als je de credits vermeldt, is verboden.

Bij inbreuk op het auteursrecht wordt altijd een schadeclaim ingediend.

REACTIES

We behouden ons het recht voor om reacties zonder berichtgeving te bewerken of te verwijderen als deze spam bevatten, beledigend zijn voor mij of anderen, of de privacy schenden.