Jack de Kraaij

Jack is een expert in het vernieuwen van complexe omgevingen. Door zijn ervaring in management en organisatieontwikkeling heeft hij geleerd dat het formuleren van strategie, (inkoop)beleid en competentiemanagement vaak meer een eindpunt dan een begin is. Terwijl de overgang van de huidige economie naar een duurzame variant vereenvoudiging vereist: je moet handelen en je gezonde verstand gebruiken. En daar ligt precies zijn kracht.

Voor Jack is vernieuwing meer dan alleen een briljant idee of visie; een idee op zichzelf is waardeloos. De kunst is om weerstand te overwinnen en tegenslagen te gebruiken. Tegelijkertijd moet je wel het overzicht bewaren over de gevolgen van je beslissingen op het grotere geheel, omdat de transitieopgave natuurlijk complex blijft. En dat is precies wat deze strategische denker aantrekt. Waarom? Hij is razend slim, een echte analyticus en innovatieve businessmodellen zijn zijn grote passie. Kortom, Jack houdt van zijn vak en heeft altijd een mooie balans tussen enthousiasme en pragmatisme.

Jack houdt van zingen en spelletjes, met zijn hechte familie en vriendengroep. Hoewel hij soms aardig fanatiek kan zijn, overheerst toch vooral zijn (droge) humor. Zijn aanstekelijke optimisme maakt hem ook bij Circulogic een belangrijke pijler.

Wil je contact opnemen met Jack? Stuur hem dan een e-mail: jack.de.kraaij@circulogic.nl.

Heb je een uitdaging voor Jack?
Laat het ons weten