Jack de Kraaij

Jack is een kei in het vernieuwen in complexe omgevingen. Zijn ervaring met management en organisatieontwikkeling heeft hem geleerd dat het formuleren van strategie, (inkoop)beleid, competentiemanagement, organisatiestructuur vaker een eindpunt is dan een begin. Terwijl van de huidige economie overgaan naar een duurzame variant vraagt om vereenvoudiging: hoe kun je doen en je gezonde verstand gebruiken. Dat is precies waar zijn kracht ligt.

Volgens Jack is vernieuwing meer dan een ‘briljant’ idee of visie; alleen een idee is letterlijk waardeloos. De kunst is om weerstanden te overwinnen en tegenslagen te gebruiken. Daarbij moet je wel overzicht bewaren over de gevolgen van je beslissingen op het grotere geheel, de transitieopgave blijft natuurlijk complex. En dat is precies wat deze strategische denker aantrekt. Hoe dat komt? Hij is razend slim, een echte analyticus en innovatieve businessmodellen is zijn grote passie. Kortom, Jack houdt van zijn vak en heeft altijd een mooie balans tussen enthousiasme en pragmatisme.

Jack houdt van zingen en spelletjes, onder andere met zijn hechte familie en vriendengroep. Hoewel hij soms aardig fanatiek kan zijn, overheerst toch vooral zijn (droge) humor. Zijn aanstekelijke optimisme maakt hem ook bij Circulogic een belangrijke pijler. 

 Contact opnemen met Jack? Mail hem even: jack.de.kraaij@circulogic.nl

 

Heb je een uitdaging voor Jack?
Laat het ons weten