Sander Lubberhuizen

Sander heeft een ambitieus plan: de wereld circulair veranderen. Niet alleen, maar samen met gelijkgestemden. Hij streeft naar een structurele verandering van businessmodellen. Duurzaamheid is voor hem een containerbegrip; de circulaire economie gaat over preventie, hergebruik en recycling. Sander is Sander: oprecht, scherp en altijd op zoek naar de dieperliggende vraag. Hij vindt verbindingen op het snijvlak van circulariteit, klimaatadaptatie en de energietransitie. Die mix komt terug in elk project waar hij zich mee bezighoudt.

Sander denkt in beelden. Hij is een virtuoos in illustraties en kan van complexe teksten eenvoudige tekeningen maken. Hij luistert aandachtig en kan zijn enthousiasme goed overbrengen. Kleine stappen maken hem blij, hij weet vaak al dat dit de eerste dominosteen is. Circulair handelen gaat niet over onmogelijkheden, maar over mogelijkheden. Energietransitie gaat niet over complexiteit, maar over logica. Een gezonde businesscase is net zo belangrijk als de aarde en de mensen. Daarom praten we niet meer over de circulaire economie, maar over de circulaire maatschappij; maak het tastbaar.

Ondanks zijn ongeduld en oplossingsgerichte houding, zoekt Sander thuis graag naar verloren schatten met zijn metaaldetector om zijn hoofd leeg te maken. Zo vindt hij altijd de balans tussen focus en ontspanning, waardoor er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en plannen.

Wil je contact opnemen met Sander? Stuur hem dan een e-mail: sander.lubberhuizen@circulogic.nl.

Heb je een uitdaging voor Sander?
Laat het ons weten