Sander Lubberhuizen

Sander heeft een plan: de wereld circulair op zijn kop zetten. Niet in zijn eentje, maar samen, met gelijk gestemden. Een structurele verandering van businessmodellen. Hij vindt duurzaamheid maar een containerbegrip. De circulaire economie draait om preventie, hergebruik en recycling. Sander is Sander. Puur, scherp en stelt de vraag achter de vraag. Verbindingen vindt hij op het snijvlak van circulariteit, klimaat adaptatie en de energietransitie. Die mix is er in elk project waar hij zich mee bezigt.

Sander denkt vanuit illustraties. Een echte illustratievirtuoos die van complexe teksten eenvoudige tekeningen maakt. Hij hoort je, maar luistert ook en hij kan hier zijn enthousiasme in kwijt. Blij wordt hij van kleine stappen, waarbij hij vaak al weet ‘dit is de eerste dominosteen’. Circulair handelen gaat niet over onmogelijkheden, maar mogelijkheden. Energietransitie gaat niet over complexiteit, maar over logica. Een gezonde businesscase is net zo belangrijk als de aarde en de mensen. We hebben het dan ook niet langer meer over de circulaire economie, maar de circulaire maatschappij; maak het tastbaar.

En ook al is Sander ongeduldig en oplossingsgericht, hij maakt thuis graag zijn hoofd leeg door op zoek te gaan naar verloren schatten met zijn metaaldetector. Zo zoekt hij altijd de balans tussen focus en ontspanning waardoor er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en plannen.

Contact opnemen met Sander? Mail hem even: sander.lubberhuizen@circulogic.nl.

Heb je een uitdaging voor Sander?
Laat het ons weten