Interim management

Tijdelijke capaciteit

Het is wellicht geen verrassing, maar soms heb je gewoon tijdelijk extra capaciteit nodig binnen jouw organisatie. Omdat we voor een kortere periode beschikbaar zijn en ook managementervaring meebrengen, kunnen we je goed van dienst zijn. We helpen je om de circulaire ambitie vorm te geven en als onze taak erop zit, faseren we onszelf weer uit.

Je kunt ons ook inhuren voor specifieke circulaire expertise. We zien een groeiende vraag naar managers met inhoudelijke kennis van circulaire inkoop en (Europese) subsidieregelingen. Dit zijn vaak posities die niet permanent worden ingevuld, waardoor het handig kan zijn om externe hulp in te schakelen.

Inhoudelijke expertise

Als u behoefte heeft aan specifieke circulaire expertise, kunt u ons ook inschakelen als interim-manager. We merken dat er steeds meer vraag is naar managers met kennis op het gebied van circulaire inkoop en (Europese) subsidietrajecten. Deze posities worden vaak niet permanent ingevuld, waardoor het handig kan zijn om tijdelijk externe expertise in te huren.

De keuze om een Circulogic interim-manager in te huren moet vooral gebaseerd zijn op onze kwaliteit en ervaring. Als er dan ook nog sprake is van een persoonlijke klik, kunnen we snel schakelen.

Heb je een uitdaging? Laat het ons weten