Adriaan Hellemans

Een ras-optimist en een financiële subsidie architect dat is Adriaan. En dat komt goed uit, want om de transitie naar een circulaire wereld te maken, moeten mensen durven loslaten. Adriaan geeft vertrouwen en enthousiasmeert, want hij ziet mogelijkheden op het snijvlak van meerdere werelden.Het begrip de bolaire economie’ komt van zijn hand. De bolaire economie is de energietransitie, de klimaatadaptatie en circulariteit in een. In alle drie de richtingen zit de vraag hoe je kan voorkomen, hergebruiken of opwaarderen. Vraag hem maar eens hoe je dit moet zien. Hij excelleert in vooruit denken en is een echte dichter van de taal. Hij weet als geen ander het beste in anderen naar boven halen.

Met gemak doorgrondt hij complexe financiële subsidieconstructies en legt het ook nog eens begrijpelijk uit. Hij krijgt energie van taaie vraagstukken en ingewikkelde casussen die hij vol overgave oppakt voor een gezonde wereld. Trouwens, als je met hem gaat samenwerken let dan op je appjes want het kan zomaar zijn dat hij je een briljant inzicht stuurt terwijl hij zijn hond aan het uitlaten is. Maar wees gerust, zijn gezin staat op een en dan kom jij! 
Adriaan is ambitieus, een super vader en als het aan hem ligt (en iedereen op deze aardbol werkt een beetje mee) dan weet hij de wereld in te richten op basis van circulaire principes. Het kan!

Wil je meer weten over Adriaan, kijk dan even op zijn eigen website: www.developmans.nl.

Heb je een uitdaging voor Adriaan?
Laat het ons weten