Succesverhalen

Hieronder staan een aantal van onze projecten die wij succesvol hebben uitgevoerd voor onze opdrachtgevers. Met een unieke werkwijze gericht op kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid maakten wij voor hen het verschil. Nu ben jij aan de beurt! Gaan we dat verschil ook voor jou maken?

Circulair Stedelijk Waterbeheer

Het is duidelijk dat stedelijk waterbeheer bijdraagt aan het realiseren van klimaatdoelstellingen. Thema’s zoals hittestress, droogte en piekafvoeren vallen onder stedelijk waterbeheer. Maar hoe kunnen we dit circulairder maken? Na

Lees verder »

Vervangen materieel gladheidsbestrijding

De zoutstrooiers en sneeuwploegen van de provincie Utrecht zijn op basis van hun technische levensduur aan vervanging toe. Circulogic is gevraagd om een vervangingscontract in de markt te zetten waarbij 19 zoutstrooiers en 49 sneeuwploegen diende te worden vervangen.

Lees verder »

Circulaire aanbesteding “de Parken”

De herinrichting van de parkachtige wijk ‘De Parken’ in Apeldoorn is het allereerste civieltechnische project in Nederland dat in 2017 circulair wordt ontworpen en uitgevoerd. De betonnen riolering en het betonnen wegdek zijn vergruisd en door de betonleverancier weer toegepast in circulaire tegels waar de trottoirs van zijn aangelegd.

Lees verder »

Provincie Utrecht schaft circulaire zoutstrooier aan.

In aanloop naar de grote vervangingsopgave, is leverancier Schuitemaker gevraagd om een technisch afgeschreven zoutstrooier te refurbishen en in een rapportage inzichtelijk te maken hoe deze “nieuw” aan te schaffen zoutstrooier circulair gemaakt kan worden en wat dit oplevert aan CO2-winst.

Lees verder »

Heb je een uitdaging? Laat het ons weten