Over ons

Onze werkzaamheden dragen altijd bij aan het bevorderen van nieuwsgierigheid. Het verbetert de betrokkenheid en samenwerking binnen een organisatie. Onderzoek toont aan dat nieuwsgierige mensen betere beslissingen nemen en de prestaties van hun bedrijf verbeteren. Daarnaast helpt nieuwsgierigheid een bedrijf zich aan te passen aan onzekere marktomstandigheden en externe druk, waardoor het een duurzame kracht is voor een duurzaam bedrijf.

Wij ondersteunen organisaties en bedrijven bij het bereiken van hun duurzaamheidsdoelen, met de focus op het uitvoeren van (toekomstige) plannen. Dit doen we door te helpen bij het ontwikkelen van een visie, het begeleiden van programma’s of projecten en het beantwoorden van vragen over monitoring en evaluatie.

Onze inzet zorgt ervoor dat duurzaamheidsdoelen van organisaties en bedrijven in de juiste richting worden gestuurd. Uiteindelijk moeten ze het immers zelf doen. We zijn gericht op het uitvoeren van plannen en werken samen aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het versnellen van de transitie naar een circulaire economie en het nemen van maatregelen om de gevolgen van klimaatverandering te verminderen.

Medewerkers krijgen weer een twinkeling in hun ogen, omdat ze weten dat hun bijdrage aan het bedrijf ook bijdraagt aan maatschappelijke doelen. We noemen dit de integratie van nieuwsgierigheid.