Trainingen en presentaties

Trainingen

De meest effectieve manier om verandering te bewerkstelligen? Anderen leren het zelf te doen. Daarom hebben we op basis van onze praktijkervaring verschillende trainingen ontwikkeld.

We bieden trainingen aan op de volgende thema’s:

  • Circulaire workshops voor ambtenaren op uitvoerend niveau
  • Circulaire workshops voor beleidsmakers binnen overheden
  • Circulair aanbesteden voor opdrachtnemers

Presentaties

Een saaie presentatie? Bij ons niet! Misschien herken je het wel, veel van de verhalen op congressen zijn taai en het is dan lastig je aandacht er bij te houden. Daar heb je bij ons geen last van! We zijn graag de uitzondering die de regel bevestigt. We houden mensen graag WAKKER met een prikkelende visie. Weg met de routine! Alle presentaties zijn op maat gemaakt. Geen routinematige presentaties. We hebben ervaring met Prezi en Powerpoint maar ook Mentimeter is altijd een succes. En eerlijk gezegd: het houdt ons scherp en het geeft zelfs een kick. We krijgen veel enthousiaste reacties en dat maakt dat we het ook met plezier blijven doen. Wil je ook z’n presentatie? Neem dan even contact met ons op.

 
 
Help ik wil verduurzamen! #Hoedan?!

Stapels met rapporten weten we te produceren, maar ze gaan allemaal over hetzelfde. We beschrijven de ambitie! Maar daarmee blijft het circulaire landschap nog steeds leeg. Eigenlijk staan we de laatste 10 jaar op circulair gebied behoorlijk stil. Wanneer gaat we er nu aan beginnen, wie gaat er beginnen, HOE ga je beginnen? In deze presentatie nemen we je mee hoe je van een beleidsdocument tot uitvoering over kan gaan. Simpel, klein beginnen en met oog voor de eigen organisatie, maar toewerken naar een circulair succes. Welke rol speelt een circulaire aanbesteding hierbij en wat is circulair aanbesteden? Na afloop krijg je er gewoon zin in om zelf aan de slag te gaan!

Enthousiast geworden en wil je ons boeken? Neem even contact met ons op.

Heb je een uitdaging? Laat het ons weten